Sindikati “PSA group” odobrili spajanje sa “Fiatom”

Izvor: Capital.ba, 19.Nov.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikati “PSA group” odobrili spajanje sa “Fiatom”

PARIZ, Većina sindikata koji predstavljaju radnike “PSA group” podržali su planirano spajanje sa kompanijom “Fiat” vrijedno 50 milijardi evra, saopštili su zvaničnici francuske kompanije i izaslanici sindikata. Sidnikati napominju da će poslije potpisivanja sporazuma o spajanju zatražiti detaljne informacije o planovima kombinovane kompanije. “PSA grupa” je gigant francuske automobilske industrije, u čijem sastavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << posluju “Peugeot” i “Citroen”. Spajanje sa “Fiatom” pomoglo bi objema kompanijama da ispune nova pravila o emisijama štetnih gasova i olakšalo ulaganja u električna i autonomna vozila. Takođe, to bi im omogućilo da prebrode globalni pad tržišta automobila. Podrška uticajnih evropskih sindikata biće ključna za kombinovanu kompaniju, koja će obuhvatati više od 400.000 radnika i nekoliko stotina fabrika širom svijeta.   Чланак Sindikati “PSA group” odobrili spajanje sa “Fiatom” се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Peugeot,   Citroen

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

SINDIKATI PODRŽALI SPAJANJE PEŽOA I FIJATA Tražiće detalje o planovima kada sporazum bude potpisan

Izvor: Blic, 19.Nov.2019

Većina sindikata koji zastupaju radnike u francuskoj kompaniji Pežo-Sitroen Automobili (PSA) podržava planirano spajanje sa Fijat Krajslerom, vredno od 50 milijardi dolara, saopštili su danas čelnici PSA i predstavnici sindikata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.