SEXY SUSHI (Paris) - petak 13. septembar, 22:30h - Kulturni centar GRAD

Izvor: Plakatt.com, 03.Sep.2013, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEXY SUSHI (Paris) - petak 13. septembar, 22:30h - Kulturni centar GRAD

KC Grad, Beograd
Friday 13 Sep 22:30 - 14 Sep 05:00

KC Grad dosledno svojim sklonostima ka „drugačijim“, svoju petu sezonu započinje sa par specijalnih događaja. Prvi od njih i to prvi u saradnji sa kolektivom Banda Panda dolazi iz Pariza.
Za francuski electroclash duo SEXY SUSHI, koji čine Rebeka Warrior i Mitch Silver, već godinama važi da imaju jedan od najenergičnijih nastupa kada je reč o elektronskoj muzičkoj sceni. Prvi materijal „Défonce Ton Ampli“ izdaju 2005. godine da bi već prvim hitovima poput „DVD“, „ As I Lay Dead“ i „Sex Appeal“ osvojili srca onih koji su bili na strani muzičara poput Peaches, I-F, Miss Kittin, Näd Mika… Inače, Mitch Silver je široj publici poznatiji kao College, osnivač Valerie kolektiva i čovek koji je pisao muziku za dobro poznati film „Drive“. Remikse za Sexy Sushi su, između ostalih, radili i Vitalic i Anoraak.
Njihov iskren pristup sirovom electroclash zvuku i smisleno pogrdnim tekstovima je do danas ostao netaknut. Novi dupli album „Vous N’allez Pas Repartir Les Mains Vides ?“ je ostao dosledan izletima u nedozvoljeno.
Ekscentričnom duu se na sceni pridružuje i treći član čija će uloga do samog koncerta ostati misterija.
Pripremite se da se 13. septembra doživite novo iskustvo u Beogradu kada je elektronska muzika u pitanju!
Koncert se održava u saradnji Kulturnog centra Grad i Francuskog instituta u Beogradu.
Domaću podršku čine dj kolektivi Banda Panda i Midnight Cowboys
Karte po pretprodajnoj ceni od 350 RSD mogu se naći u KC Grad od 05. septembra. Cena karata na dan nastupa iznosiće 500 RSD.
http://www.youtube.com/watch?v=UMZmx4MTxRM
https://www.facebook.com/MidnightCowboyz
https://soundcloud.com/dusanlilic
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.