RT: Makron posetio školu, tamo našao ruske agente FOTO

Izvor: B92, 03.Sep.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RT: Makron posetio školu, tamo našao ruske agente FOTO

Pariz -- Predsednik Francuske Emanuel Makron posetio je jednu školu u predgrađu Pariza povodom početka nove školske godine.

Tom prilikom fotograf je napravio vrlo interesantan snimak - ispred francuskog predsednika je sedeo učenik sa majicom Svetskog prvenstva u fudbalu koje je održano u Rusiji.

Imajući u vidu da se novinarima agencije Sputnjik i televizije RT redovno odbijaju akreditacije za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvanične događaje u Francuskoj, RT na ruskom je, kroz šalu, napisao da su se i u francuske škole "uvukli ruski agenti“.

Čak su se francuske javne ličnosti sa stranica lista „Mond“ ranije obratile predsedniku Vrhovnog saveta za audio-vizuelna sredstva Francuske (CSA) Olivijeu Šrameku sa zahtevom da oduzme dozvolu televiziji „RT Francuska“.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RT: Makron našao ruskog agenta u školi u Parizu

Izvor: Kurir, 03.Sep.2018

Predsednik Francuske Emanuel Makron je posetio danas jednu školu u predgrađu Pariza povodom početka nove školske godine. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.