Posle Pariza Đoković dolazi u Niš

Izvor: JužneVesti.com, 04.Nov.2023, 18:06

"Posle Pariza Đoković dolazi u Niš"

Novi vrtić, napravljen u nekadašnjoj mesnoj kancelariji "Božidar Adžija" na Bulevaru Nemanjića u Nišu, trebalo bi za nedelju dana da otvori najbolji svetski teniser Novak Đoković, najavio je direktor Kancelarije za lokalni razvoj Dušan Radivojević gostujući na TV Zona. On je rekao da očekuju da svetski broj jedan, nakon Mastersa u Parizu, otvori novi vrtić >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Nišu koji je rađen i opremljen u saradnji sa Fondacijom Novaka Đokovića.

Uskoro otvaranje novog vrtića; foto: Ljubica Jocić Posle više najava da će vrtić "Srna" biti otvoren krajem septembra ili početkom oktobra, stigla je još jedna, konkretnija najava otvaranja novog vrtića na Bulevaru. Direktor KLER-a Dušan Radivojević najavio je otvaranje predškolskog objekta za nedelju dana.

Posle Pariza Novak stiže u Niš. Uspešno radimo sa Fondacijom Novaka Đokovića na izgradnji vrtića. Podsetiću da smo završili vrtić u naselju Brzi Brod i 9. maj i opremanje je uradila Fondacija. Nismo stali, nastavili smo saradnju u nekadašnjoj mesnoj kancelariji "Božidar Adžija". Potpuno je završeno i opremljeno. Očekujemo da Novak dođe 10. novembra i zajedno obeležimo završetak radova i pustimo u rad vrtić - rekao je Radivojević na TV Zona.

Da će ovaj prostor na Bulevaru biti adaptiran u vrtić najavio je još decembra 2020. godine član Gradskog veća Nenad Stanković. Godinu dana kasnije Fondacija "Novak Đoković" je promo spotom pozvala ljude da donacijama i podrže ovu ideju. Cilj je bio da se skupi 70.000 evra, a svaku uplatu građana duplirala Fondacija, a prema podacima sa sajta ovog udruženja, sakupljeno je 349.233 evra.

Radovi su počeli 4. aprila, a ugovor je dodeljen grupi privrednih subjekata Mizoni iz Beograda, Partenon iz Požarevca i Lever inženjering iz Beograda. Vrednost radova je 15.711.703,35 dinara.

Kako je ranije najavio Dušan Radivojević, objekat ima 450 kvadrata gde će biti smeštene četiri grupe.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

10. novembra Nole otvara novi vrtić u Nišu rađen u saradnji sa Fondacijom Đoković

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Nov.2023, 07:43

Kako je rekao direktor direktor Kancelarije za lokalni razvoj (KLER) Dušan Radivojević, gostujući na TV Zona plus, novi vrtić, napravljen u nekadašnjoj mesnoj kancelariji “Božidar Adžija” na Bulevaru Nemanjića u Nišu, trebalo bi za nedelju dana da otvori najbolji teniser sveta Novak Đoković...On...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.