Patriotska fotografija: Milica Dabović ne zaboravlja srpsku tradiciju (foto)

Izvor: Scandal.rs, 29.Sep.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patriotska fotografija: Milica Dabović ne zaboravlja srpsku tradiciju (foto)

Iako trenutno boravi u Parizu, košarkašica nikada ne zaboravlja srpsku tradiciju i običaje.

Milica Dabović jedna je od retkih koja je u potpunosti ispoštovala simbol svetog trojstva (tri skupljena prsta). Naime, dok se druge poznate ličnosti na događajima hvale kako poznaju srpsku istoriju i kulturu pokazujući tri odvojena prsta (Otac, sin i Sveti duh), Milica je objasnila šta je pravilno.

“Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << već kažete tri prsta… Dejan Tomašević nas je od pve godine na Evropskom prvenstvu učio da se tako skupe tj. drže tri prsta jer se tako Bogu molimo! Stare navike polako ostaju iza nas!”, napisala je košarkašica i oduševila vernike.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.