Pariz, dan treći: Dušan Lajović blizu pobede

Izvor: RTS, 27.Maj.2014, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz, dan treći: Dušan Lajović blizu pobede

Mladi Srpski teniser Dušan Lajović vodi portiov Argentinca Delbonisa sa 2:0 u setovima. Ana Ivanović sa 2:0 savladala Karolin Garsiju. Jelena Janković, u meču koji je trajao dva dana, bolja od Šeron Fišman. Bojana Jovanovski poražena od Italijanke Kamile Đorđi. Mladenović izbacila Li Na.

16.00 - Dušan Lajović ubedljiv i u drugom setu protiv Delbonisa istim rezultatom - 6:2. 

15.43 - Skoro istovremeno dve srpske igračice, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Jelena Janković i Ana Ivanović, obezbedile prolaz u drugo kolo. Ana je drugi set protiv Garsije rešila u svoju korist rezultatom 6:3, a istim rezultatom, ali u trećem setu, Jelena savladala Fišman.

15.13 - Dušan Lajović osvaja prvi set protiv Delbonisa sa 6:3. 

15.01 - Ana Ivanović bez većih problema osvaja prvi set protiv Garsije sa 6:1.

14.45 - Jelena Janković je osvojila drugi set protiv Fišman, koji su dve teniserke započele još juče - 6:1.

14.40 - Francuska teniserka srpskog porekla, Kristina Mladenovićn pobedila je u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu Kineskinju Na Li sa 2:1 u setovima 7:5, 3:6, 6:1. Mladenović je do pobede nad drugom teniserkom sveta došla je za dva sata i četiri minuta igre. Francuskinja, koja zauzima 103. mesto na VTA rang listi, pet puta je napravila brejk, triput u prvom i dvaput u trećem setu. Mladenović će se u drugom kolu sastati sa Amerikankom Alison Riske, koja je ranije danas pobedila Mirjanu Lučić-Baroni iz Hrvatske sa 2:1 u setovima.

12.49 - Srpska igračica gubi i drugi set (6:3), čime se oprašta od ovogodišnjeg Rolan Garosa, naravno kada je u pitanju takmičenje u singlu. 

12.00 - Bojana Jovanovski je izgubila prvi set od Kamile Đorđi rezultatom 6:4. 

11.00 - Direktni prenosi na programima RTS-a: Grigor Dimitrov - Ivo Karlović, Jelena Janković - Šeron Fišmen (ne pre 12.30 sati), Karolina Garsija - Ana Ivanović (oko 14 sati).

Trećeg dana Otvorenog prvenstva Francuske, na terenima u Parizu će biti, od srpskih tenisera, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Jelena Janković i Dušan Lajović.

Prva će na teren Bojana Jovanovski, koja igra protiv Italijanke Kamile Đorđi, koja je 51. teniserka sveta. Ovo je njihov prvi međusobni duel.

Jelena Janković nastavlja meč koji je juče prekinut, protiv Kanađanke Šeron Fišmen. Kanađanka je osvojila prvi set sa 7:5, dok je Jelena u drugom povela sa 5:1 kada je meč prekinut zbog mraka.

Karolina Garsija iz Francuske će biti protivnica Ane Ivanović, dok će Dušan Lajović igrati protiv Federika Delbonisa iz Argentine. 

U Parizu je i danas najavljena kiša oko 12 časova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pariz, dan treći: Dušan Lajović ide dalje!

Izvor: RTS, 27.Maj.2014

Mladi Srpski teniser Dušan Lajović pobedio Argentinca Delbonisa sa 3:0 u setovima i plasirao se u drugo kolo. Ana Ivanović sa 2:0 savladala Karolin Garsiju. Jelena Janković, u meču koji je trajao dva dana, bolja od Šeron Fišman. Bojana Jovanovski poražena od Italijanke Kamile Đorđi. Mladenović...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.