Pariz: Đoković razbio Raonića!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Đoković razbio Raonića!

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković pokazao je Milošu Raoniću ko je tata! Naš as osvojio je Masters u Parizu ubedljivom trijumfom 2:0 (6:2, 6:3) protiv Kanađanina crnogorskog porekla.

Lako do 47. tituče u karijeri, šeste u 2014. godini: Novak Đoković

 

Ovim trijumfom Novak je ušao u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << turnira u Parizu jer je jedini koji je dva puta slavio u "Bersiju". Takođe, titulom u glavnom gradu Francuske pobegao je najbližem konkurentu Rodžeru Federeru 1.310 bodova i gotovo sigurno će 2014. godinu da završi na prvom mestu.

 

Ovo je Đokoviću 47. titula u karijeri, a šesta ove godine. U dosadašnja četiri meča sa Raonićem, naš as je prepustio Kanađaninu samo jedan set.

 

U oba seta, već na startu, prvi reket planete je oduzeo servis protivniku. Kod rezultata 5:2 u drugom setu, Đoković je imao meč loptu, ali je Raonić dobrim servisom uspeo da smanji, ali u narednom gemu, naš as je odservirao za neočekivano laku pobedu u finalu Mastersa u Parizu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.