PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Dvojka na Monako i prelaz na Juve! Vredi pokušati 2-3 gola u Parizu

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Dvojka na Monako i prelaz na Juve! Vredi pokušati 2-3 gola u Parizu

Pročitajte nekoliko predloga za 19. mart

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostruki superpar. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

(FOTO: Action images)

Monako igra u euforiji. Kneževi stižu na gostovanje Kaenu sa ogromnom dozom samopouzdanja. Prošli su u četvrtfinale Lige šampiona posle trijumfa nad Sitijem, vezali su ppet pobeda. I ne samo to: Monako je mašina za golove. Teško će Kaen, koji je u realtivno dobroj situaciji, da pronađe šifru za napadačku kreaciju gostiju. Dvojka je možda i fiks dana.

Jeste Zdenjek Zeman na kratko probodio igrače Peskare, pobedom nad Đenovom 5:0, ali taj tim definitivno nema kvalitet, o čemu svedoče poslednja tri poraza. Ovoga puta Peskara ide na noge Atalanti, koja traži rehabilitaciju posle 1:7 sa „Meace“. Domaćinu su bodovi potrebni u trci za plasman u Ligu Evrope, Gasperinijev tim dobio je četiri duela na svom stadionu, pre nego što je remizirao bez golova sa Fjorentinom, pa valja očekivati da se vrati na trijumfalnu stazu. Meč je u grupi 6+1 Trostrukog superpara.

Atletiko je poslednjih sezona ima problema sa Seviljom na svom stadionu, zato opcija da će se tresti obe mreže deluje prihvatljivije od čistog keca. Tim pre što je u Primeri Simeoneov tim u seriji od šest mečeva na kojima je makar jednom pogađao cilj na „Kalderonu“, dok je Sevila dala bar po gol na prethodnih 13 prvenstvenih gostovanja. Utakmica je u ponudi Super 4+1 Trostrukog superpara.

Totenhem igra efikasno, pogotovo na svom Vajt Hart Lejnu, gde je dao 15 golova na poslednje četiri takmičarske utakmice. Iako bez povređenog Kejna, u ofanzivu Mamuza ne treba sumnjati, jer poslednji put na svom stadionu nisu dali gol u Premijer ligi još 16. januara prošle godine. I Sautempton igra napadački, na minulih šest njegovih susreta palo je čak 28 golova, pa je logično očekivati da ovde dođe GG, što je bio slučaj na tri od prethodna četiri susreta ovih rivala.

Za razliku od PSŽ-a, Lion je i dalje prisutan u Evropi pošto je u okviru Liga Evrope bio bolji od Rome. Odlično igraju gosti, iako su domaćinu bodovi preko potrebni zbog šampionske trke sa Monakom. PSŽ jeste favorit, ali teško da bismo smeli da stavimo ruku u vatru da je kec siguran. Očekujemo tvrd meč u kojem će nijanse odlučiti. Otuda verujemo da će doći 2-3 gola.

Veliki derbi Galicije timovi dočekuju bezbrižni. Teško će u Evropu, a što je za njih bitnije daleko su od zone ispadanja. Reklo bi se meč sa mnogo jednačina i zagonetki. Međutim, ima nešto što domaćina čini favoritom. La Korunja je prošle sedmice potukla Barselonu i taj pozitivan impuls trebalo bi da se odrazi na njihovu igru. Selta je umorna zbog učešća u Ligi Evrope.

Kadetska reprezentacija Srbije je pobedom nad jakom Švajcarskom širom otvorila vrata Evropskog prvenstva. Tim Perice Ognjenovića je pokazao snagu, pošto je okrenuo rezultat. Trijumf protiv Škotske približio bi Orliće konačnom cilju. Jeste da su Ostrvljani jaki fizički, ali mi prosto verujemo u talenat Đerleka i drugova.

Ima Juventus osam bodova više od Rome, ali i toliko jači tim od Sampdorije da njegova pobeda u Đenovi ne bi smela da dođe u sumnju, iako ekipa Marka Đampaola beleži dobre rezultate pred svojim navijačima. Doduše, Samp ne zna sa prvakom. Od poslednjih šest međusobnih duela Juve je dobio pet i svaki put iz znaka, te je to glavni razlog što i sad verujemo da će pitanje pobednika rešiti u prvom poluvremenu.

Letimičan pogled na tabelu govori da bi Roma morala lako da slavi. Sasuolo je bezbrižan, Roma, ako ništa drugo, želi da sačuva poziciju broj dva. Međutim, ne zaboravite da je Vučica imala traumatično iskustvo u sudaru sa Lionom. Tim Lučana Spaletija je emotivno i fizički istrošen. To bi Sasuolo mogao da iskoristi i zato je najbolje da preskočite ovaj duel.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.