Novi STAR donosi: Gastoz podigao velike pare sa maminog računa u Parizu! I sada će da…

Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR donosi: Gastoz podigao velike pare sa maminog računa u Parizu! I sada će da…

Kao pobednik Parova 3 Nenad Marinković Gastoz dobio je velike pare, pa je 40.000 evra tada uplatio na račun svoje majke Goce, kako je sam ispričao u avgustu prošle godine, bez čijeg odobrenja nije mogao da podigne ni cent! Nakon njene smrti, celokupni iznos bio je zamrznut u banci u Francuskoj, pa je Gastoz morao da prođe mukotrpne procedure kako bi mogao da podigne pare, tačnije, samo deo novca! Kada je bio u Parizu otkazao je i stan u kom je njegova majka živela…

“Život >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mora da ide dalje i ne smem da stanem baš zbog moje mame! Bio sam u Parizu, otkazao stan, i mnogo sam zahvalan prijateljima iz Pariza koji su mi pomogli. Bilo je mnogo stvari u stanu koje sam morao da iznesem, a nisam mogao da ih prebacim u Srbiju. Ulagali smo dosta u taj dom i onda je sve stalo. Kod prijatelja su sve stvari, pa kad god budem išao u Pariz, biću kod njih”, priča Gastoz i dodaje:

“Što se tiče računa na kom su bile pare, to je račun moje mame, pa sam nakon njene smrti morao da prođem proceduru koju svi prolaze. Deo para je odblokiran, a drugi deo će biti nakon izvesnog vremena. Malo teže sve to ide jer je račun u francuskoj banci. I mnogo se pričalo o cifri koja je na tom računu, ali evo da vam kažem, nisam milioner, daleko od toga”, rekao je Gastoz za STAR.

A ŠTA PLANIRA DA URADI SA PARAMA I KAKVE VAS JOŠ ŠOKANTNE INFORMACIJE ČEKAJU U STARU KOJI JE JOŠ DANAS U PRODAJI, POGLEDAJTE OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GASTOZ U PROBLEMU: Jedva podigao pare sa računa pokojne majke!

Izvor: Kurir, 31.Jan.2017

...Kako je sam ispričao u avgustu prošle godine, rijaliti zvezda Nenad Marinković Gastoz uplatio je 40000 evra na račun svoje sada pokojne majke Goce, bez čijeg odobrenja nije mogao da podigne ni cent..Nakon njene smrti, celokupni iznos bio je zamrznut u banci u Francuskoj, pa je Gastoz morao da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.