Nejmar nije čekao ni 10 minuta, odmah počeo da rešeta! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar nije čekao ni 10 minuta, odmah počeo da rešeta! (video)

Pari Sen Žermen večeras igra svoj prvi meč u novoj sezoni Lige 1 i veliki deo posla je obavio već u prvom poluvremenu.

Rival pariskim ''Svecima'' na startu nove sezone je ekipa Kaena na ''Parku prinčeva'', a posle prvog poluvremena rezultat je 2:0 za PSŽ.

Tek što se ušlo u 10. minut meča, domaći su poveli golom Nejmara, a posle velike greške defanzivaca gostiju. Nkunku je osvojio loptu na nekih 40 metara od gola, prosledio je ka Nejmaru koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobegao svojim čuvarima i rutinski završio akciju - 1:0.

Ovo je njegov 13. gol na 12 utakmica koliko je do sada odigrao na ''Parku prinčeva'' u Ligi 1.

Na drugi gol PSŽ-a čekalo se do 35. minuta, a onda je Di Marija protutnjao po desnoj strani, ušao u kazneni prostor, a onda asistirao u peterac gde se našao Rabio i bez problema završio akciju - 2:0.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nejmar ''načeo'' rivala, dotukla ga buduća zvezda PSŽ-a, čijeg oca dobro pamtimo! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018

Pari Sen Žermen ubedljivom pobedom započeo novu sezonu Lige 1 u Francuskoj...Ekipa Tomasa Tuhela večeras je na svom ''Parku prinčeva'' savladala Kaen rezultatom 3:0, a ovaj trijumf mogao je da bude i ubedljiviji...Već posle deset minuta igre gosti su morali da vade loptu iz mreže. Njihov golman...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.