Nejmar načeo rivala, dotukla ga buduća zvezda PSŽ-a, čijeg oca dobro pamtimo! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar ''načeo'' rivala, dotukla ga buduća zvezda PSŽ-a, čijeg oca dobro pamtimo! (video)

Pari Sen Žermen ubedljivom pobedom započeo novu sezonu Lige 1 u Francuskoj.

Ekipa Tomasa Tuhela večeras je na svom ''Parku prinčeva'' savladala Kaen rezultatom 3:0, a ovaj trijumf mogao je da bude i ubedljiviji.

Već posle deset minuta igre gosti su morali da vade loptu iz mreže. Njihov golman Samba je loše ispucao loptu, osvojio ju je Nkunku, odmah prosledio Nejmaru koji beži svojim čuvarima i lako završava akciju za vođstvo PSŽ-a od 1:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Na drugi gol se čekalo do 35. minuta, kada je Di Marija probio po desnoj strani, onda centrirao u peterac gde se nalazio Rabio kome nije bilo teško da tu loptu sprovede u mrežu - 2:0.

Drugo poluvreme obeležio je 18-godišnji Timoti Vea, sin legendarnog Žorža Vee, nekadašnjeg fudbalera PSŽ-a, Milana, a koji je danas predsednik Liberije.

Ovaj momak je u 82. minutu ušao na teren umesto Nejmara i preostalih desetak minuta do kraja meča je na najbolji način iskoristio. Tek što je ušao u igro našao se u prilici, iskosa sa desne strane je šutirao u suprotni ugao i pogodio stativu, ali se nekoliko minuta kasnije ipak upisao u strelce.

Igrao se 89. minut, golman Samba opet pravi početničku grešku, što je Vea ispratio, oduzeo loptu i prosledio je u nebranjenu mrežu - 3:0.

Fenomenalan početak sezone za ovog mladog momka koji bi mogao uskoro da bude i nova zvezda pariskih ''Svetaca''.

Ranije danas, odigrane su još dve utakmice prvog kola Lige 1. Lion je na svom terenu savladao Amijen sa 2:0, a Strazbur je istim rezultatom, ali kao gost bio bolji od Bordoa, za koji je svih 90 minuta odigrao Milan Gajić. U pobedničkoj ekipi nastupio je srpski štoper Stefan Mitrović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.