Nakon 14 godina vratila se na modne piste: Danas ima 59 i evo kako izgleda FOTO

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 16:24

Nakon 14 godina vratila se na modne piste: Danas ima 59 i evo kako izgleda FOTO

Poslednji put je šetala modnom pistom kada je zatvorila reviju modne kuće "Luj Viton" na Nedelji mode u Parizu 2010. godine.

Australijski supermodel El Makfirson ponovo je na modnoj pisti, nakon punih četrnaest godine pauze. Slavna je postala još 80-ih, kada je krasila brojne naslovnice prestižnih magazina, a dodeljen joj je i nadimak Telo (The Body).

Poslednji put je prošetala modnom pistom 2010. kada je zatvorila reviju modne kuće "Luj Viton" na Nedelji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mode u Parizu, a ponovo je zakoračila na pistu sada, na modnom festivalu u Melburnu, u nekoliko elegantnih kreacija Bjanke Spender.

Naravno, oduševila je prisutne koračajući sigurno kao da pauzu nikad nije ni pravila, samouvereno i sa širokim osmehom, a nakon revije otkrila je na Instagramu da se sjajno oseća.

"Tako je dobar osećaj vratiti se kući, podržavajući australijske dizajnere", poručila je slavna manekenka, koja će uskoro napuniti 60 godina, a i dalje izgleda senzacionalno.

Otkrila je ranije da izgled neguje tako što ne pije napitke s kofeinom i spava bez odeće – s maskom za spavanje, s osmehom i srećna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.