Murinjo našao beka, još samo da otkrije kako da ga smiri...

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2017, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo našao beka, još samo da otkrije kako da ga smiri...

Transfer je blizu, ali da li je ovaj momak vredan rizika?

Kada se on pomene, mnogi zaćute, sjajan je igrač, problematičan van terena.

Godinama standardan u PSŽ, Serž Orije je pravio probleme, počev od onih vređanja Blana i Ibrahimovića kada se sumnjalo da je pijan, do gesta kojim je pokazao da će preklati protivnika.

Momak iz Obale Slonovače je zbog napada na policajca kažnjen dva meseca zatvora, a zabranjem mu je bio ulazak u Englesku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Sada bi mogao da stigne za stalno, PSŽ želi da ga proda, ostavili su ga u Parizu, van tima je posle dolaska Alveša, a Murinjo smatra da bi bio sjajno pojačanje.

Sa Juventusom se već Orije dogovorio, ali su oni imali mesta za samo jednog stranca, i odlučili se za Daglasa Koštu.

Sada je Junajted aktuelan, tim pre što Fabinjo najverovatnije ide u Pari Sen Žermen, pa će se Murinjo okrenuti Afrikancu.

Cena?

Prema nekim informacijama, oko 30 miliona evra, mada se veruje da će Parižani smanjiti apetite kako bi se oslobodili svog "anfan teribla".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.