Ministar unutrašnjih poslova zabranio antiameričke skupove

Izvor: NaDlanu.com, 16.Sep.2012, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar unutrašnjih poslova zabranio antiameričke skupove

PARIZ, 16. septembra 2012. (Beta-AFP) - Francuski ministar unutrašnjih poslova Manuel Vals osudio je u nedeljau anti-američke demonstracije održane prethodne večeri ispred američke ambasade u Parizu i dodao da se to ubuduće više neće dogoditi.

PARIZ, 16. septembra 2012. (Beta-AFP) - Francuski ministar unutrašnjih poslova Manuel Vals osudio je u nedeljau anti-američke >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << demonstracije održane prethodne večeri ispred američke ambasade u Parizu i dodao da se to ubuduće više neće dogoditi."To je potpuno netoleratno. Dao sam instrukcije da se to više ne ponovi", rekao je Vlas francuskoj televiziji Frans 2 ne navodeći druge detalje."Demonstracije su zabranjene. Svako neprijateljstvo, svaki poziv na mržnju treba da bude uništen s velikom čvrstinom", dodao je francuski ministar.Francuska policija rasterala je u subotu uveče više desetina muslimanskih demonstranata ispred američke ambasade u Parizu koji su protestovali zbog kontroverznog filma "Nevinost muslimana" u kojem se ismeva prorok Muhamed.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.