LJULJ: Voleo bih da igram za Španiju na Igrama u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 13:41

LJULJ: Voleo bih da igram za Španiju na Igrama u Parizu

Zvezda Reala i dalje ne razmišlja o penziji.

Košarkaš Reala i španski reprezentativac Serhio Ljulj izjavio je da bi voleo da igra naredne godine na Olimpijskim igrama u Parizu, prenosi španski sportski list As. Ljulj (35) se trenutno sa selekcijom Španije priprema za Svetsko prvenstvo, koje će od 25. avgusta do 10. septembra biti održano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Japanu, Indoneziji i Filipinima. Španija će igrati u grupi G sa selekcijama Irana, Obale Slonovače i Brazila. Iskusni košarkaš Reala je istakao da bi voleo da igra na OI u Parizu.

 - Ne postavljam ograničenja. Nastaviću da igram košarku sve dok telo bude dozvoljavalo, jer je to ono što znam da radim. Voleo bih da igram u Parizu, ali da biste došli na OI prvo morate da se kvalifikujete, što nije lako. Trudićemo se da ostvarimo dobar rezultat na SP i da se kvalifikujemo za OI - istakao je Ljulj.

On je izjavio da bi voleo da Edi Tavares završi igračku karijeru u Realu.

 - Nisam sportski direktor, a nisam ni Edi. On je centar koji menja igru u Evropi. On je za mene najbolji centar, možda u ovom trenutku čak i najbolji igrač u Evropi. Nadam se da će ostati doživotno u Realu da bi obeležio jednu eru - naveo je Ljulj.

Kapiten Reala je govorio od odluci Vilija Ernangomeza da nastavi karijeru u Barseloni.

 - Svako bira svoju sudbinu i odlučuje šta će da radi. Vili je sjajan igrač i velika je šteta što je otišao u redove našeg najvećeg rivala. Barselona radi dobar posao sa sportskim direktorom Huanom Karlosom Navarom - istakao je Ljulj.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Svetsko prvenstvo,   Japan,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ljulj: Voleo bih da igram za Španiju na OI u Parizu

Izvor: B92, 02.Avg.2023

Košarkaš Reala i španski reprezentativac Serhio Ljulj izjavio je da bi voleo da igra naredne godine na Olimpijskim igrama u Parizu, prenosi "As"...Ljulj (35) se trenutno sa selekcijom Španije priprema za Svetsko prvenstvo, koje će od 25. avgusta do 10. septembra biti održano u Japanu, Indoneziji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.