Kontrolisana eksplozija na stadionu u Parizu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrolisana eksplozija na stadionu u Parizu

Policija u Parizu izvela je kontrolisanu eksploziju na stadionu ’Francuska’ u Sen Deniju gde se od 21 sat igra meč domaće selekcije i Islanda.

Navijači su istakli na licu mesta da su čuli snažan prasak prilikom dolaska na stadion, a potvrda je uskoro stigla da je u pitanju bila kontrolisana eksplozija.

Prema navodima iz Pariza, negde pre 17 časova policija je uništila sumnjivi predmet, navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je i dalje zabranjeno da uđu na stadion, a tako će i ostati sve dok traje uviđaj.

Stadion u predgrađu Pariza bio je glavna meta terorista u novembru, kada je za vreme utakmice Francuska – Nemačka, na više lokacija ubijeno 130 ljudi, od kojih je 89 stradalo u teatru Bataklan.

Islamska država, koja je organizovala te terorističke napade, pre početka Evropskog prvenstva saopštila je da ima nameru da izvede nekoliko napada tokom turnira. Međutim, to se nije desilo, a još uvek nije poznato zbog čega su specijalne jedinice morale da izvedu kontrolisanu eksploziju.

Lokalni mediji navode da je uništen automobil koji su policijske snage identifikovale kao sumnjiv.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prasak u Parizu - kontrolisana eksplozija ispred stadiona Francuska

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2016

Navijači uznemireni, ali za sada nema razloga za brigu....Samo nekoliko sati pre susreta Francuske i Islanda u pariskom četvrtfinalu Evropskog prvenstva. Prasak ispred stadiona Francuska. Prema prvim informacijama - kontrolisana eksplozija zbog sumnjivog automobila ispred stadiona...Svedoci tvrdi -...

Nastavak na MozzartSport.com...

Eksplozija u Sen Deniju nekoliko sati pre utakmice

Izvor: Radio 021, 03.Jul.2016

Policija u Parizu izvela je kontrolisanu eksploziju na stadionu u Sen Deniju gde se od 21 sat igra meč domaće selekcije i Islanda...Kako prenosi Dejli mejl, veliki broj navijača čuo je veliki prasak u blizini "Stadiona Francuska", a policija im je zabranila prolazak iz bezbednosnih razloga...Veruje...

Nastavak na Radio 021...

PARIZ OPET STREPI OD TERORISTA: Eksplozija na stadionu pred meč Francuska – Island! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jul.2016

Francuska je ponovo u strahu od terorista posle sumnjivog predmeta koji se pojavio na stadionu u Sen Deniju gde se od 21.oo u četvrtfinalu EURA sastaju Francuska i Island...Naime, policija je Parizu izvela kontrolisanu eksploziju na stadionu, gde su navijači koji su se našli na licu mesta začuli...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.