Kontrolisana eksplozija na stadionu u Parizu! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrolisana eksplozija na stadionu u Parizu! (video)

Pariz strepi, policija primorana da izvrši kontrolisanu eksploziju na stadionu ''Sen Deni''.

Kako prenose francuski mediji, negde oko 17 časova policija je uništila sumnjivi predmet, navijačima je i dalje zabranjeno da uđu na stadion, a tako će i ostati sve dok se ne završi uviđaj i obezbedi ulazak na tribine.

Prisutni očevici potvrdili su da su čuli snažan prasak i da mi je rečeno da je policija morala da izvede kontrolisanu eksploziju kako bi uništila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sumnjivi paket.

Uskoro se očekuje više informacija.

Podsetimo, od 21 sat na ovom stadionu sastaju se Francuska i Island.

Poslušajte eksploziju na sadionu ''Sen Deni'' koji su snimili prisutni navijači.

Explosion contrôle par la police à côté du Stade de France pour une voiture suspecte garée à proximité #fra #isl pic.twitter.com/EljFfxU1rG

— Simone Rovera (@SimoneRovera) July 3, 2016
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terorizam ili nešto drugo: Eksplozija u Parizu pred meč Francuska - Island

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2016

Poslednji četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva trebalo bi da bude odigran na stadionu “Francuska” u pariskom predgrađu Sen Deni...Kažemo trebalo jer policija i dalje ne pušta gledaoce na stadion jer je tokom dana, tačnije oko 17 časova izvršena kontrolisana eksplozija u blizini objekta pošto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.