PARIZ OPET STREPI OD TERORISTA: Eksplozija na stadionu pred meč Francuska – Island! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jul.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARIZ OPET STREPI OD TERORISTA: Eksplozija na stadionu pred meč Francuska – Island! (VIDEO)

Francuska je ponovo u strahu od terorista posle sumnjivog predmeta koji se pojavio na stadionu u Sen Deniju gde se od 21.oo u četvrtfinalu EURA sastaju Francuska i Island.

Naime, policija je Parizu izvela kontrolisanu eksploziju na stadionu, gde su navijači koji su se našli na licu mesta začuli snažan prasak.

Oko 17 časova je uništen sumnjiv predmet, a navijačima je zabranjeno da uđu na stadion dok traje uviđaj.

Podsetimo, stadion Francuska je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na meti terorista u seriji stravičnih terorističkih napada u novembru prošle godne, kada je ubijeno 130 ljudi.

Islamska država je pred početak EURA pretila terorističkim napadima u Francuskoj, i zato mnogi strahuju pred poslednji meč četvrtfinala.

Pogledajte trenutak kada se začuje detonacija ispred Sen Denija.

Explosion contrôle par la police à côté du Stade de France pour une voiture suspecte garée à proximité #fra #isl pic.twitter.com/EljFfxU1rG— Simone Rovera (@SimoneRovera) July 3, 2016

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) PANIKA U PARIZU: Eksplozija na stadionu, nekoliko sati pred meč Francuska - Island

Izvor: Kurir, 03.Jul.2016

...Mediji prenose svedočenja navijača da su čuli prasak u popodnevnim satima ali ništa više od toga Istraga je u toku pa je navijačima  zabranjen ulazak na stadionu..Navodno je policija pronašla automobil koji je bio bez nadzora i sumnjiv i uništila ga Ali, nije dozvolila navijačima da uđi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.