Konkurs za dizajn enterijera

Izvor: DIA.rs, 09.Jun.2011, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za dizajn enterijera

Mini STUDIO magazin je u saradnji sa Maison&Objetraspisao konkurs pod sloganom “BE CREATIVE”, sa idejom da se otkriju nova kreativna rešenja u dizajnu enterijera.

Tema je slobodna i nije neophodno da projekat bude izveden. Žiri će ocenjivati prispele radove na osnovu originalnosti ideje i kreativnog pristupa. Glavni u žiriju je francuski arhitekta, dizajner enterijera, grafički dizajner i scenograf, Philipe Boisselier.
Na konkurs >> Pročitaj celu vest na sajtu DIA.rs << se možete prijaviti do 05. jula 2011. godine, popunjavanjem elektronske prijave na adresi: www.ministudio.rs/pariz/. Pobednik će biti proglašen 11. jula 2011. godine, na sajtu Mini STUDIO magazina.
Predmet konkursa
Idejno rešenje enterijera, slobodna tema
Opšti uslovi
Konkurs je otvoren za arhitekte, dizajnere i dizajnere enterijera koji su državljani republike Srbije. Mogu se prijaviti pojedinci ili grupe autora. Svaki od autora može konkurisati sa jednim ili više projekata.
Opis projekta
Kao jedna od najznačajnijih izložbi dizajna i dekora u svetu 'Maison&Objet' u Parizu, uspostavlja saradnju sa luksuznim magazinom iz Srbije 'Mini STUDIO magazinom', koji se bavi sličnim temama, vezanim za uređenje doma i predstavljanjem novih ideja i trendova iz oblasti arhitekture, enterijera, dizajna, dekora, osvetljenja i dr. U potrazi za novim idejama, zajedno raspisuju konkurs kao podsticaj za kreativne srpske dizajnere i arhitekte.
Nagrade
Žiri će izabrati najbolji rad, a nagrada je putovanje u Pariz za dve osobe, koja uključuje avionski prevoz, smeštaj u luksuznom hotelu sa 4 zvezdice (Hotel Meridien Etoile), 3 dana/2 noćenja i prevoz i ulaznice za sajam 'Maison&Objet' tokom celog boravka. Nagrada će biti proglašena na sajtu Mini STUDIO magazina, 11. jula 2011. godine. Na kraju svakog meseca će biti objavljeni odabrani radovi, koji ulaze u uži krug, a time stiču šansu da budu primećeni i u svetskom krugu dizajnera.
Kriterijumi
Žiri će ocenjivati prispele radove na osnovu sledećih kriterijuma: Originalnost ideje i kreativni pristup.
www.dia.rs
 
 

Nastavak na DIA.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DIA.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DIA.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.