Kim Kardašijan se vratila na scenu sa zadnjicom u prvom planu

Izvor: Press, 25.Nov.2016, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan se vratila na scenu sa zadnjicom u prvom planu

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan se u poslednje vreme nije oglašavala u medijima, ali znali smo da će njeno prvo pojavljivanje da bude spektakularno… i nije nas izneverila!
foto: zena.blic.rs
Kim Kardašijan je sa sestrom Kloi snimila reklamu za modnu liniju svog supruga “Yeezy”. Naravno, u prvom planu su njihovi prepoznatljivi aduti koje su pokazale u belfiju (slefiju na kome je u prvom planu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pozadina.
Rijaliti zvezda se od pljačke u Parizu potpuno povukla sa javne scene, ako ne računamo povremeno brisanje pratilaca na društvenim mrežama.
Sada se vratila sa fotografijama koje je objavio magazin “032c”, a u pitanju je reklama za Kanjeovu liniju odeće.
Na slikama se vidi kako se Kim i Kloi valjaju u prašini oskudno obučene, dok je pozadina Kim Kardašijan u prvom planu. Na drugoj fotografiji njih dve stoje pod tušem u bodijima, bez brushaltera, držeći se za ruke.
Kanje Vest je trenutno u bolnici zbog lošeg mentalnog stanja, a Kim je pored njega, ali očigledno neće dozvoliti da ih to omete u poslovnim planovima. Zbog toga se mnogi pitaju da li žene klana Kardašijan zaista uništavaju živote muškarcima sa kojima su u nekoj vezi!
Da situacija nije takva kakva je, možda bi ovo bio veliki povratak koji je Kim planirala.
 

 
 
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.