I Megi je Šarli: Simpsonovi odali poštu žrtvama terorističkih napada u Parizu

Izvor: Svet, 14.Jan.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Megi je Šarli: Simpsonovi odali poštu žrtvama terorističkih napada u Parizu

Umetnici širom sveta odali su poštu stradalima u napadu na francuski list “Šarli Ebdo”, a nemi nisu ostali ni kreatori popularne crtane serije “Simpsonovi” koji su u poslednjoj epizodi odali poštovanje žrtvama napada.
avršna scena “Simpsonovih” prikazivala je Megi ispred boja francuske zastave sa zastavom na kojoj je pisalo“Ja sam Šarli”.
Na stotine umetnika i ilustratora širom sveta je nakon napada na francuski satirični list objavilo radove u kojima odaju poštu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << žrtvama, na ulicama Pariza sakupilo se preko 700.000 ljudi koji su šetnjom odali poštu žrtvama terorističkih napada koji su potresli zemlju.
Pogledajte kako izgleda naslovna strana poslednjeg broja časopisa Šarli Ebdo, koji se u milionskom tiražu danas našao na kioscima.


Izvor: 24 sata
Foto: printscreen
Pogledaj vesti o: Teroristički napad u Parizu

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.