Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2021, 11:56

Humanitarni tiket u podne: Vladimir Jovanović tipuje za lečenje Damjana Pavlovića

Kombinacije u Parizu i Dortmundu, a GG očekovanja iz Madrida...

Smatramo da Vladimir Jovanović silom struke zna, te i da može da pogodi tiket plemenitosti. Pzvali smo selektora M19 selekcije Srbije, ujedno i pomoćnog trenera našeg najboljeg nacionalnog tima tim povodom, a on nam se sa radošću odazvao. Po vlastitoj želji, tipovaće za lečenje Damjana Pavlovića, rođenog 2009. godine, kome je dijagnostifikovan zloćudni tumor moždanog stabla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Suma sumarum, tim povodom sa Vladimirom Jovanovićem čekamo kvotu 11,98, pa krećemo u akciju od meča PSŽ – KLUB BRIŽ. Teoretska šansa za Klub Briž da otme RB Lajpcigu treće mesto u Grupi A postoji, a nama nije potrebno da naglašavamo koliko je ona tanka na Parku prinčeva. PSŽ će iz sve snage geledati da se osveti rivalu za pređašnji remi, ali budite oprezni. Poketinova armada je vezala dva remija u Ligi 1, što će je svakako moralno sputavati na vrlo bitnm meču za popravljanje utiska u Ligi šampiona.

Naš današnji gost se opredelio za kombinovani tip 1&3+, a lista je rekla da takva igra vredi kvote 1,63.

Idemo na meč RB LAJPCIG – MAN. SITI. Sa osmoricom van stroja, RB Lajpcig ima za šta da brine. Siti je u zamahu, a oni u brigama zbog rupa koje su rezultovale između ostalog i porazima od Leverkuzena i Union Berlina. Setite se samo kako je Mančester Siti do noga tukao Nemce u septembru, kada je na semaforu, mimo fudbalske logike ostalo zabeleženo 6:3, na konto domaćina. Eto, zašto se RB Lajpcig plaši ovog meča.

Za Vladimira Jovanovića ovo je GG 3+ tipovanje.

Pređimo na meč REAL MADRID – INTER, gde je Vladimir odigrao čistu GG igru.

Šta vi mislite o ovome? Inter bez Kolarova i još petorice ide na Santjago Bernabeu, na derbi Grupe D, sa Realom koji ga je prošli put savladao s minimalcem. Pomenuta utakmica bila je statistički egal, ali Inter nije uspeo da iskoristi ni jedan od pet šuteva u okvir gola. S obzirom da je Ančelotijeva ekspedicija pred ovaj meč dobila Sosijedad sa 0:2, Inzagijevu postavu čeka teško gostovanje.

Sledi par DORTMUND – BEŠIKTAŠ. Bešiktaš je bez osvojenog boda, a Dortmund ih ima tek šest, čemu su kumovali vezani porazi od Ajaksa (4:0), zatim (1:3), i konačno od Sportinga (3:1). Ceh trebaju da plate Turci koje su Nemci u prvom kolu dobili sa 1:2. Međutim, neće to biti ni tako lako, imajući u vidu ne tako dobru formu Borusije koja je izgubila dva od proteklih pet mečeva u Bundesligi.

Futsal stručnjak najvišeg ranga, ovde je bez mnogo dvouljenja postavio kombinaciju 1&3-6.

Zak kraj, bavimo se utakmicom AJAKS – SPORTING. Najbolji, protiv najgoreg. Tako na tabeli stoje Kopljanici sa svih pet pobeda, naspram Sportinga koji nema ni jedan jedini poen. S obyirom da su kod kuće u septembru tučeni sa 1:5, jasmo je šta može da ih sačeka sada, tako da će se ovde po svoj prilici naviše razmatrati tipovanja na golove, pa i kombinacije s većom količinom istih.

Jovanović je tipovanje završio s jedinicom! Smatramo i ovaj tip realnim, savetujući vam da prepišete najinteresantnije, ili ceo listić, zašto da ne... Uostalom toliko ih je prošlo, da su uporni pratioci „Humanitarnog tiketa u podne“ pojedina izdanja dobro zapamtili, kao i oni kojima je kompanija MOZZART s poznatim ličnostima pomogla.

Nije malo 22.191.917 dinara, čime se ponosimo, a što je samo trenutna suma koju ćemo nadamo se uz Vladimira još danas dodatno uvećati.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vladimir Jovanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece – Bosanski Brod. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,98, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.