Izvor: Danas, 10.Feb.2013, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grubješićeva u Parizu

Potpredsednica Vlade za evropske integracije Suzana Grubješić danas počinje zvaničnu posetu Parizu, tokom koje će imati niz sastanaka s ključnim francuskim zvaničnicima, saopšteno je juče iz kabineta potpredsednice. Cilj njenih razgovora s francuskim zvaničnicima je obezbeđivanje podrške ove zemlje da Srbija dobije datuma za početak pregovora sa EU. Ovo je prva državna poseta Francuskoj od formiranja nove vlade.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

GRUBJEŠIĆ: Razgovori sa Nemačkom najvažniji

Izvor: Telegraf.rs, 11.Feb.2013, 08:46

- Nemačka podržava Srbiju, ali je uzdržana oko određivanja datuma u junu zbog unutrašnje situacije i pada podrške proširenju EU, ali i parlamentarnih izbora u septembru - tvrdi potpredsednica Vlade Srbije za evropske integracije

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.