Dogovoren rimejk, trejd trojice igrača za najbolji napadački kvartet u istoriji fudbala?!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovoren "rimejk", trejd trojice igrača za najbolji napadački kvartet u istoriji fudbala?!

Mediji ne ostavljaju sumnju, akteri izgleda pristali, teško da je neko imao ovakav napad, u istoriji fudbala

Katalonski mediji u jutrošnjim izdanjima najavljuju povratak Nejmara, izgleda da je veći deo stvari završen i da će se Brazilac posle dve godine vratiti u Barselonu.

Kutinjo je pristao da se preseli u PSŽ, a i Ivan Rakitić će putovati u Pariz kako bi čuo ponudu iz prve ruke i odlučio da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << deo trejda.

Barsa ne krije, sve je spremno za povratak Brazilca, suma je navodno 70 miliona evra, plus dva igrača, Kutinjo i Rakitić. Time bi Leonardo rešio sredinu terena, ustremio se na štopera, De Liht je sada daleko, ali Brazilac cilja Kulibalija.

Recimo i to, da transfer Nejmara neće uticati na Grizmana, "Sport" tvrdi da će naredne nedelje, Barsa aktivirati klauzulu i dovesti Francuza, a kvartet, Mesi, Nejmar, Suarez i Grizman, deluje čudesno.

Iz kluba bi mogao da ode Dembele, koga želi Bajern, ali Barselona hoće da vrati silna ulaganja u Francuza, teško je očekivati da Bavarci plate trocifrenu sumu za igrača.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.