Stigao u London, Totenhem oborio rekord!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao u London, Totenhem oborio rekord!

Ekipa Totenhema dovela veliko pojačanje.

Momak koji je velika želja mnogih klubova, odabrao je Totenhem.

Tanguj Ndombele je novi član Totenhema, očekuje se samo još da potpiše ugovor, pošto je prošao lekarske preglede.

On je u ponedeljak uveče stigao, jutros je prošao medicinske preglede i uskoro će postati najskuplji fudbaler Totenhema ikada!

Radi se o sumi od 62 miliona evra koliko je dobio Lion za Ndombelea.

Igra na sredini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terena, već dve sezone je u Lionu u koji je prethodno stigao na pozajmicu iz Amijena sa pravom otkupa. Bio je jedan od najboljih igrača Liona, a uvršten je i u najbolju postavu Lige 1 u prethodnoj sezoni.

Ima samo 22 godine, oborio je rekord Dejvidsona Sančeza koji je u Totenhem stigao za 50 miliona evra.

Inače, drugo je pojačanje Totenhema, nakon mladog Džeka Klarka koji je stigao iz Lidsa i koji će odmah biti vraćen na pozajmicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Totenhem oborio rekord " stigao Ndombele za 60.000.000 evra

Izvor: B92, 02.Jul.2019

Fudbalski klub Totenhem doveo je Tanguja Ndombelea za 60.000.000 evra, čime je oboren klupski rekord..."Pevci" su za veznog fudbalera Lion izdvojili pozamašnu sumu novca, a Ndombele je potpisao ugovor do 2025. godine...Dvadesetdvogodišnji fudbaler oborio je rekord Davinsona Sančesa, koji je u avgustu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.