Čudo u Parizu  Olga od ivice ambisa do drugog kola!

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 18:28

Čudo u Parizu " Olga od ivice ambisa do drugog kola!

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa.

Fantastičnom igrom je Olga Danilović eliminisala mađarsku igračicu Dalmu Galfi sa 2-1 u setovima, odnosno 3:6, 7:6, 6:2.

Galfijeva je sjajno počela meč dobivši prvi set bez većih problema, a u drugom je oterala Olgu na ivicu ambisa imavši 6:5 i 40:15.

Usledio je čudesan preokret mlade srpske teniserke koja drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << set odvodi u taj-brejk, a potom preuzima kormilo u trećem setu i suvereno kreće ka trijumfu i plasmanu u drugo kolo.

U prva dva gema nije bilo iznenađenja, da bi Olga Danilović napravila brejk i povela sa 2:1, potom ga potvrdila na svom servisu i usledio je dupli brejk za velikih 4:1 u trećem setu.

Potom, Galfi vraća brejk, pa Olga pravi novi i na svom servisu trijumfuje rezultatom 6:2 i odlazi u drugo kolo Grend slema u Parizu, gde će igrati protiv Žil Belen Tajhman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Olga Danilović pobedila na startu Rolan Garosa

Izvor: Danas, 22.Maj.2022

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa pošto je u meču prve runde pobedila Mađaricu Dalmu Gafi sa 3:6, 7:6, 6:2.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.