Adriana Lima seksi  kad je obučena kao dečak

Izvor: Blic, 28.Jun.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adriana Lima seksi kad je obučena kao dečak

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki Adriana Lima, nastupila je sinoć na Živanšijevoj reviji u Parizu, i to u izdanju u kojem nismo navikli da je gledamo. Mnogi posetioci revije su bili iznenađeni njenom maltene neprepoznatljivom pojavom.

Kosom potpuno sakrivenom ispod providne čarape, sa napadnom šminkom i u muškim čizmama, brazilska lepotica uopšte ne liči na sebe.

Šminka oko očiju je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toliko tamna da je potpuno promenila konture Adrijaninog lica, a brazilska lepotica je ispod providne bluze nosila kožni donji veš, ali je i pored ovog nesvakidašnjeg izdanja uspela da izgleda zanosno.

Adriana je posetu francuskoj prestonici iskoristila i da obiđe čuveni muzej Luvr, što je naravno ovekovečila fotografijom i podelila sa svojim obožavaocima na društvenoj mreži Instagram.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adriana Lima neprepoznatljiva na reviji u Parizu

Izvor: Kurir, 28.Jun.2014

Manekenka Adriana Lima nastupila je  na Živanšijevoj reviji u Parizu...Adriana se pojavila u izdanju u kakvom je do sada nismo viđali i tako iznenadila mnogobrojne posetioce ove revije...Manekenka je ponela veoma zanimljivu kreaciju, u muškim čizmama i sa šminkom toliko jakom da je gotovo bilo...

Nastavak na Kurir...

Adriana Lima: Seksi u svakom izdanju

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2014, 11:58

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki Adriana Lima, nastupila je na Živanšijevoj reviji u Parizu, i to u izdanju u kojem nismo navikli da je gledamo. Mnogi posetioci revije su bili iznenađeni njenom maltene neprepoznatljivom pojavom...Zanosna i sa providnom čarapom na glavi: Adriana Lima.. ..Kosom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.