AMERI ZA PARIZ PRAVE DRIM TIM: Lebron je siguran, a dvojica ponajboljih su vrlo verovatni učesnici Olimpijskih igara

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 15:47

AMERI ZA PARIZ PRAVE DRIM TIM: Lebron je siguran, a dvojica ponajboljih su vrlo verovatni učesnici Olimpijskih igara

Ostali su bez medalje na Mundobasketu.

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms igraća ze SAD na Olimpijskim igrama u Parizu sledeće godine.

Ovo je reakcija na ponovni neuspeh selekcije Amerike na Mundobasketu. Izabranici Stiva Kera su zauzeli četvrto mesto na nedavno završenom turniru i sada moraju ponovo da skupe najbolje igrače ako žele da budu prvi favoriti za zlato u Francuskoj. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sources: LeBron James wants to represent Team USA at 2024 Paris Olympics and is spearheading group of future Hall of Famers – including Stephen Curry, Kevin Durant – prepared to commit.

Full details with @joevardon at @TheAthletic: https://t.co/r2XGO3E2TO

— Shams Charania (@ShamsCharania) September 11, 2023

Pominju se i Kevin Durent i Stef Kari i jasno bi bilo da bi sa ovom trojkom mogli da dođu do odličja, ali nikako neće biti šetnja čak ni ako naprave pravi tim snova.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.