Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO PSŽ ISPADNE, ON JE GLAVNI KRIVAC: Joj, kakav kiks i autogol Kurzave, u najgorem mogućem momentu (VIDEO)

Fudbaleri PSŽ-a imali su četiri gola prednosti pred gostovanje u Barseloni, ali na poluvreme odlaze grogirani, i to pre svega zahvaljujući Levenu Kurzavi.
Reprezentativac Francuske je u 40. minutu blago rečeno očajno reagovao na jednu loptu u kaznenom prostoru tima iz Pariza, i iz krajnje bezazlene situacije doveo svoj tim u situaciju da u drugom poluvremenu propisno brine za sudbinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
 
(Youtube/TheDrimacus)
Ostaje još jedno poluvreme, PSŽ još uvek ima aktivnih 4:2, ali nema sumnje da je pred ekipom iz Franucske više nego težak zadatak.
Podsećamo, Barselona je povela u trećem minutu meča preko Luisa Suareza.

 
(Youtube/Real Madrid)
The post AKO PSŽ ISPADNE, ON JE GLAVNI KRIVAC: Joj, kakav kiks i autogol Kurzave, u najgorem mogućem momentu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KAD STE POMISLILI DA NE MOŽE SMEŠNIJE, PSŽ VAS DEMANTUJE: Najgluplji penal u istoriji Lige šampiona – napravljen, verovali ili ne, glavom! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017

O, da li je moglo gluplje? Barselona vodi 3:0 nakon jednog od onih penala koji će vas naterati da se zapitate da li je moguće!. Nakon što su pomogli Barseloni da iz situacije koja je bila krajnje bezopasna dođe do 2:0, fudbaleri PSŽ-a su odlučili da se na tome ne zaustave. Naprotiv, Menije je odlučio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.