Udovičić odredio spisak kandidata za London

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Maj.2012, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić odredio spisak kandidata za London

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Udovičić odredio je 20 kandidata za Olimpijske igre u Londonu.
Na spisku su:
Golmani – Soro (Partizan Rajfajzen), G.Pijetlovic (Crvena zvezda), B.Mitrović (Debrecin), Živojinović ( >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizan)
Centri – Nikić (Kamolji), D.Pijetlović (Pro Reko), P.Filipović (Partizan Rajfajzen), Eškert (Beograd)
Bekovi – Udovičić (Mladost), Aleksić (Solnok), Rađen (Hios), Matović (Vojvodina)
Desna strana – Gocić (Solnok), F.Filipović (Pro Reko), L.Šaponjić (Partizan Rajfajzen), Mandić (Partizan Rajfajzen)
Leva strana – Prlainović (Pro Reko), Mitrović (Partizan Rajfajzen), Ćuk (Partizan Rajfajzen), A.Šaponjić (Berkli)
Pripreme počinju 21.maja na Tašmajdanu, ali na njima neće biti Udovičića, Prlainovića, Pijetlovića, Filipovića, Nikića i Rađena.
Učesnici fajnal fora će odmarati do 1.juna, Nikić ima obaveze u Kamoljiju a Rađen se oporavlja od povrede prsta. Pripreme u junu će početi testiranjem u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije – kaže Dejan Udovičić.
Program priprema je razrađen u detalje. Za 8. juni je predviđen Dan vaterpola u Košutnjaku na bazenu Zavoda. Od 12. do 22. juna će ekipa biti u Kranju.
Slede provere na turnirma u Kosenci od 26.juna do 1.jula i Portugaleteu od 5. do 8.jula, Predviđen je i zajednički rad sa Italijom u Subotici i Grcima u Atini.
U stručnom štabu će biti i Dejan Savić koji će posle turnira u Italiji nastaviti rad sa selekcijom mlađih kategorija i psiholog Marija Andrijić– Haimani.
Stari članovi su: Dejan Stanojević, Vladimir Pavlović, Miloš Ćirić (treneri), dr Nebojša Jeremić, fizioterapeut Goran Golubović i tim menadžer Marko Stefanović.
Odredili smo program. Imali smo nameru da formiramo i B selekciju sa igračima koji neće biti na pripremama i sa vaterpolstima koji će posle Kranja i Portugaletea napustiti ekipu. Na žalost nije bilo moguće napraviti za njih adekvatan program a i finansije nisu takve da bi mogli da uradimo sve što želimo. Idemo po starom modelu, cilj su što bolje pripreme i zdravlje igrača. U London putujemo 24.jula, a prvi meč nam je 29.jula.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udovičić odredio igrače za OI

Izvor: B92, 17.Maj.2012

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Udovičić saopštio je širi spisak igrača za Olimpijske igre, na kojem se nalazi 20 kandidata...U odnosu na spisak za Evropsko prvenstvo u Holandiji, na kojem je naša selekcija osvojila zlato, nema većih izmena...Pripreme počinju 21.maja na Tašmajdanu ali na...

Nastavak na B92...

Udovičić odredio igrače za Olimpijadu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2012

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Udovičić saopštio je širi spisak igrača za Olimpijske igre, na kojem se nalazi 20 kandidata...U odnosu na spisak za Evropsko prvenstvo u Holandiji, na kojem je naša selekcija osvojila zlato, nema većih izmena...Pripreme počinju 21. maja na Tašmajdanu, ali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.