Izvor: Radio 021, 16.Avg.2020, 20:58

Nišikori ima koronu, ne učestvuje na turniru u Sinsinatiju

Japanski teniser Kei Nišikori saopštio je da je zaražen virusom korona i da neće učestvovati na Mastersu u Sinsinatiju, koji će se od 22. do 28. avgusta održati u Njujorku.

"Imam tužne vesti. Jutros, kad sam još bio na Floridi, uradio sam test na koronu i rezultat je bio pozitivan. Moram da se povučem sa Mastersa u Njujorku. Moj tim i ja uradićemo ponovo test u petak. Dobro se osećam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << simptoma gotovo da i nema, ali sigurno ću biti u potpunoj izolaciji zbog sigurnosti drugih. Planirali smo sutra da krenemo u Njujork, ali sada ćemo očigledno da ostanemo na Floridi. Nove informacije objaviću u petak", poručio je Nišikori, trenutno 31. igrač sveta.

Japanac je na trenirao na Akedemiji Nika Bolitijerija zajedno sa mnogim drugim teniserima.

Poslednjeg dana avgusta počinje US Open, a 30-godišnjak je najbolji rezultat na Gren slem turnirama ostvario 2014. upravo u Njujorku kada je zaustavljen u finalu.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Japan,   Tenis,   Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišikori pozitivan na koronavirus

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2020

Japanski teniser Kei Nišikori saopštio je danas da je zaražen koronavirusom i da neće učestvovati na mastersu u Sinsinatiju..."Imam tužne vesti. Jutros, kad sam još bio na Floridi, uradio sam test na koronavirus i rezultat je bio pozitivan. Moram da se povučem sa mastersa u Njujorku. Dobro se...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.