Izvor: Radio 021, 23.Apr.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajaga i Hladno pivo na Sea Star festivalu u Umagu

Bajaga, sa svojim Instruktorima, nastupa u subotu, 25. maja, na trećem Sea Star festivalu u istarskoj laguni Stella Maris.

U Umag stiže uz bezbroj hitova iz 35 godina karijere uz koje su odrastale brojne generacije širom regiona. Biće to ujedno i prvi put da Bajaga i Hladno pivo dele scenu nakon deset godina i prošlogodišnje velike lekcije iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštovanja u najboljem komšijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << maniru. Program morskog festivala predvode Wu-Tang Clan, techno izvođači Sven Vath i Nina Kraviz, nadolazeća zvezda Ilario Alicante, britanska trap-jazz umetnica IAMDDB, hrvatska punk rock grupa Hladno pivo, Mahmut Orhan, Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock i mnogi drugi. Uz Bajagu i Instruktore svoj nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdio i istarski pop rock bend Nola, koji ove godine obeležava 25 godina rada. Elektronskoj postavi pridružiće se i Marko Nastić i DJ-ka Lady Lee, dok će zagrevanje za Wu-Tang Clan da priredi Phat Phillie iz Blackouta. S objavljenim kompletnim postavama bina Exotic Laguna i Silent Octopus, poznata je većina muzičkog programa Sea Star festivala, a od sutra stižu i jednodnevne ulaznice sa 35% popusta, po ceni od 2.700 dinara.

Bajaga i Instruktori u Umag donose večne hitove poput "S druge strane jastuka", "Tišina", "Verujem ne verujem", "Život je nekad siv nekad žut", "Plavi safir", "Godine prolaze", "Kad hodaš" i mnoge druge. Istarski pop rock bend Nola, koji je nedavno proslavio 25 godina muzičkog stvaralaštva, popeće se na festivalsku binu uz svoje najvažnije radove "Dio tebe" i "Iznad oblaka", za koji su osvojili i nagradu Porin u kategoriji "pesma godine". Elektronskom programu Sea Star festivala pridružuje se povratnik na istarski festival Marko Nastić, umetnik sa više od 200 izdanja za svetske muzičke etikete.



Jednodnevne ulaznice za 2.700, smeštaj od 7 evra dnevno

Sutra počinje prodaja dnevnih ulaznica uz uštedu od 35%, po ceni od 2.700 dinara. Uz jednodnevne ulaznice u prodaji će se naći i jednodnevni VIP Gold po 6.500 dinara, a osim njih u ponudi se nalaze festivalske ulaznice po ceni od 4.200, uz uštedu od 35% od konačne cene, te festivalske VIP Gold ulaznice za 12.000 dinara. Ulaznice su dostupne putem sajta seastarfestival.com.

U ponudi je široka lepeza smeštaja za sve posetioce Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvezdice, u čiju cenu je uračunato i korišćenje bazena na otvorenom s morskom vodom, te bungalove, apartmane vile ili hotele koji se nalaze u neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smeštaja kreću se od 7 evra za kamp, 8 evra za bungalove i 10,8 evra po osobi za noć za festivalske apartmane. Rezervacija smeštaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći na stranici https://www.seastarfestival.com/smjestaj/.

Sea Star festival održaće se 24. i 25. maja u laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome party 23. te Closing party 26. maja.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.