Mima Karadžić sutra počinje snimanje filma Jesi li to došao da me vidiš

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mima Karadžić sutra počinje snimanje filma "Jesi li to došao da me vidiš"

Mima Karadžić sutra rano ujutru na Cetinju počinje snimanje filma “Jesi li to došao da me vidiš”

Naime, radi se o predstavi koju je Miodrag Karadžić “režirao devedesetih godina prošlog veka u Domu kulture Studenski grad, a sada je pretočena u film. Milan Karadžić napisao je scenarijo za film, koji će premijeru imati već krajem godine.

- Film počinje sa snimanjem dans na Cetinju, a pred novu godinu očekujemo i veliku premijeru. Obaramo sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekorde sa snimanjem, ali biće jedna zaista odlična komedija - kaže Mima za “Blic”.

Glavne likove tumače u novoj komediji tumače Boro Stjepanovć, Mima Karadžić, Mladen Nelević, Andrija Milošević, Milorad Mandić Manda, Nela Mihailović.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mima Karadžić počinje sa snimanjem novog filma na Cetinju!

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014

Radi se o predstavi koju je Miodrag Karadžić režirao devedesetih godina prošlog veka u Domu kulture Studenski grad, a sada je pretočena u film..Mima Karadžić sutra rano ujutru na Cetinju počinje snimanje filma “Jesi li to došao da me vidiš”...Naime, radi se o predstavi koju je Miodrag Karadžić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.