Indira Radić pevala u Čikagu za reprizu dočeka

Izvor: S media, 05.Jan.2011, 03:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indira Radić pevala u Čikagu za "reprizu dočeka"

Pevačica Indira Radić najluđu noć dočekala je u Klivlendu, u okviru mini novogodišnje turneje po Americi.

Uz pesme popularne folkerke i njenog benda "Heroji", oko 750 ljudi ispratilo je staru i dočekalo Novu godinu. Za reprizu, 1. januara, Indira je nastupila u Čikagu pred 2.000 oduševljenih posetilaca, a dan kasnije pevala je i našim sunarodnicima u Njujorku.

Indira Radić snima album sa deset dueta, od kojih jedan sa Cecom

"Ove godine sam napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izuzetak i umesto uobičajenog dočeka i slavlja u svom domu sa porodicom, odlučila da najluđu noć provedem radno sa publikom u Americi. Svaka nova godina je posebna, ali ovu ću pamtiti kao najupečatljiviju u karijeri. Osećam se sjajno i drago mi je što sam u takvom raspoloženju ušla u 2011!"

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.