Žena dobila na lotou i nikada nije podigla 12 miliona dolara: Ovu grešku nikada neće oprostiti sebi

Izvor: B92, 22.Okt.2023, 14:18

Žena dobila na lotou i nikada nije podigla 12 miliona dolara: Ovu grešku nikada neće oprostiti sebi

Dženet Valentini (77) iz Njujorka, podlelila je sa svetskom javnošću kako izgleda kada imate dobitni loto listić i bacite ga u kandu za đubre.

Naime, Dženet je ispričala kako je u svom posedu imala dobitni loto listić u iznosu od 12 miliona dolara, ali ga nikada nije podigla.

Ona tvrdi da je pre 31 godinu imala dobitni listić sa brojevima 2, 3, 6, 43, 46 i 52, ali da ga je bacila u kantu za đubre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zajedno sa nedobitnim tiketima.

Njujorčanka je sada stupila u kontakt sa lokalnim zvaničnicima lutrije, koji su joj objasnili da samo ukoliko vlasnik listića lično dođe da preuzme novac, moguće je i da ga preuzme.

"I dalje igram Loto, ali su mi dobici mali, svega par dolara ili zamena", objasnila je žena.

Žena je tog jula 1991. godine žurila da napusti kuću sa dvoje dece i svojom majkom, pa je u tom haosu, greškom bacila i dobitni listić u đubre. Otišla je kod prijatelja za vikend i kada se vratila kući pokušala je da nađe svoj listić, ali nažalost, nije uspela.

Ova nagrada je godinu dana kasnije vraćena u državni fond za lutirju i važi za rekordni iznos u istoriji Njujorka.

Dženet je objasnila da je dugo bila "bolesna" zbog greške koju je napravila i da joj ovo ostalo "neprežaljeno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.