Izvor: Blic, 17.Apr.2018, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA UMALA ISPALA KROZ PROZOR Avionu eksplodirao motor, pa popucali prozori (VIDEO)

Avion američke kompanije "Sautvest erlajns" na letu iz Njujorka za Dalas, prinudno je danas sleteo na filadelfijski aerodrom pošto mu je eksplodirao levi motor, a delovi su oštetili neke prozore.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avionu eksplodirao motor, žena umalo isisana

Izvor: Mondo, 17.Apr.2018

Na avionu sa 149 putnika u SAD, na letu Njujork - Dalas, eksplodirao je motor a kroz razbijen prozor zamalo je isisana jedna žena, koja je kasnije podlegla teškim povredama...Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac Ilustracija..Avion Soutvest erlajnsa, Boeing 737 na letu 1380, morao je danas prepodne...

Nastavak na Mondo...

ŽENA UMALO ISPALA KROZ PROZOR Avionu eksplodirao motor, pa popucali prozori, jedna osoba poginula (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Apr.2018

Avion američke kompanije "Sautvest erlajns" na letu iz Njujorka za Dalas, prinudno je danas sleteo na filadelfijski aerodrom pošto mu je eksplodirao levi motor, a delovi su oštetili neke prozore. U ovom incidentu jedna osoba je izgubila život, dok je sedmoro ljudi zadobilo lakše povrede.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.