Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Feb.2024, 18:33

Vučić sa Guterešom: Sumirali smo glavne poruke sa sednice SB UN

NJUJORK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je imao srdačan susret sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antoniom Guterešom sa kojim je, kako kaže, sumirao glavne poruke sa sednice Saveta bezbednosti UN o situaciji na Kosovu i Metohiji. Sa Guterešom je, kako je naveo, govorio i o značaju otvorene debate o gorućim pitanjima […]
Vest Vučić sa Guterešom: Sumirali smo glavne poruke sa sednice SB UN objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Dačić: Vučić u SB UN pokazao šta se dešava na Kosovu i Metohiji i ko je krivac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2024, 12:29

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u obraćanju SB Ujedinjenih nacija sve dobro odmerio i na jasan način, istorijski važan, pokazao šta se dešava na KiM i ko je krivac i kreator svega, izjavio je danas ministar spoljnih poslova u tehničkom mandatu i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.