Vrijednost bitcoina porasla za preko deset odsto

Izvor: Capital.ba, 08.Feb.2021, 16:30

Vrijednost bitcoina porasla za preko deset odsto

NJUJORK – Vrijednost digitalne valute bitkoin skočila je danas za preko deset odsto i dostigla novu rekordnu vrijednost od 43.625 dolara za jedan novčić. foto: wikipedia Skok je uslijedio nakon što je kompanija “Tesla” saopštila da je prošlog mjeseca uložila 1,5 milijardi dolara u najpopularniju kriptovalutu. Manje kriptovalute, uključujući etereum i eks-ar-pi, ojačale su za pet, odnosno šest procenata. Kompanija koja proizvodi električne automobile objavila je informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << o investiciji deset dana nakon što je njen direktor Ilon Mask izazvao skok bitkoina napisavši tag #bitcoin na svojoj profilnoj stranici na Twitter. Mask je kasnije uklonio taj tag sa Twittera, ali je nekoliko dana kasnije nastavio da priča o kriptovalutama, naročito o dodžkoinu, u porukama za svojih 46 miliona pratilaca na Twitteru. Srna Чланак Vrijednost bitcoina porasla za preko deset odsto се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompanija "Tesla" uložila 1,5 milijarde dolara u bitkoin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2021

Američki proizvođač eletrčnih automobila "Tesla" saopštio je danas da je uložio oko 1,5 milijardi dolara u bitkoine i da planira da u bliskoj budućnosti počne da prihvata plaćanje kupovine njegovih vozila u toj digitalnoj valuti...Cena bitkoina je nakon ovog saopštenja "Tesle" porasla za sedam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.