VUČIĆ IDE U NJUJORK? Dačić o mogućem prisustvu predsednika Srbije na sednici SB UN o Kosovu i Metohiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 10:33

VUČIĆ IDE U NJUJORK? Dačić o mogućem prisustvu predsednika Srbije na sednici SB UN o Kosovu i Metohiji

Kako je ministar rekao, Srbija treba da nastavi dalji dijalog

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da će prisustvovati sednici Saveta bezbednosti Ujedninjenih nacija o KiM, koja je zakazana za četvrtak u Njujorku, a da postoji mogućnost da će i predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovati u sednici.

- U četvrtak je sednica SB UN o Kosovu. Ja ću već danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenuti, a postoji mogućnost i da predsednik donese odluku da učestvuje u ime Srbije, ali o tome će on doneti odluku u toku dana - rekao je Dačić za RTS.

Objasnio je da Srbija treba da nastavi dalji dijalog na traženju naših zajedničkih interesa, a ne diktata onoga što je u interesu samo Prištine, jer to onda nije dijalog.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dačić: I Vučić možda na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu, pamtimo kako je ko glasao

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2023

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da će prisustvovati sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu, koja je zakazana za četvrtak u Njujorku.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.