VIDEO: Veliki požar u srpskoj crkvi u Njujorku!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Veliki požar u srpskoj crkvi u Njujorku!

Veliki požar zahvatio je na Uskrs srpsku pravoslavnu crkvu na Menhetnu u Njujorku.

Prema prvim izveštajima, moguće je da unutra ima zarobljenih ljudi, ali te tvrdnje za sada nemaju zvaničnu potvrdu. Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vidi kako ogroman plamen guta crkvu Svetog Save, istorijsku građevinu između Brodveja i Američke avenije.

Požar je buknuo oko 19 sati po lokalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vremenu, a vatrogasci se i dalje bore da ugase vatru. Njujorška policija proglasila je "mobilizaciju prvog nivoa" u tom delu grada.

Firefighters working to contain massive fire at Serbian Orthodox Church on W. 25th in Manhattan pic.twitter.com/YJU7TkT665

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.