Izvor: Blic, 02.Maj.2016, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA NA USKRS Veliki požar u srpskoj crkvi u Njujorku

Veliki požar zahvatio je danas srpsku pravoslavnu crkvu na Menhetnu u Njujorku, na dan kada pravoslavni vernici proslavljaju Uskrs.

Firefighters working to contain massive fire at Serbian Orthodox Church on W. 25th in Manhattan pic.twitter.com/YJU7TkT665

Prema prvim izveštajima, moguće je da unutra ima zarobljenih ljudi, ali te tvrdnje za sada nemaju zvaničnu potvrdu. Na društvenim mrežama pojavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se snimci na kojima se vidi kako ogroman plamen guta crkvu Svetog Save, istorijsku građevinu između Brodveja i Američke avenije.

Požar je buknuo oko 19 sati po lokalnom vremenu, a vatrogasci se i dalje bore da ugase vatru. Njujorška plicija proglasila je "mobilizaciju prvog nivoa" u tom delu grada.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVE IZGORELO, OSTALI SAMO ZIDOVI Veliki požar u srpskoj crkvi u Njujorku

Izvor: Blic, 02.Maj.2016

Veliki požar zahvatio je danas srpsku pravoslavnu crkvu na Menhetnu u Njujorku, na dan kada pravoslavni vernici proslavljaju Uskrs...U pitanju je saborna crkva "Svetog Save", a požar je izbio nešto pre sedam časova. Kako za "Blic" kaže otac Đokan Majstorović, starešina, crkva je gotovo skroz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.