Užas! Dve devojke pronađene mrtve pored reke! JEDAN DETALJ zgrozio policajce

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas! Dve devojke pronađene mrtve pored reke! JEDAN DETALJ zgrozio policajce

Nije neobično da neko telo ispliva iz reke Hadson, ali ono što je njujorška policija otkrila ove nedelje zaista je uznemirujuće.

Beživotna tela dve žene pronađena su u sredu popodne u Riversajd parku, vezana lepljivom trakom oko struka i stopala i licem okrenute jedna ka drugoj, preneo je "Njuzer".

(Uznemirujuće) Momak (17) namerno pregazio druga (16): Suvozač snimio trenutak UBISTVA (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Slučajni prolaznik obavestio je policiju, nakon što je ugledao tela na obali reke. Policija je navela da su žene bile potpuno obučene i da nema očiglednih znakova povrede. Obe su imale na sebi crne helanke. Smatra se da su u pitanju tinejdžerke ili devojke u ranim 20-tim godinama.

Bodies of 2 women wash up from Hudson, bound with duct tape https://t.co/yBXGewnncn pic.twitter.com/8InsLzQNVH

— Eyewitness News (@ABC7NY) October 25, 2018

- Tela su bila na kamenju. Jedno od njih je bilo okrenuto licem na gore. Video sam da je u pitanju žena. Nisam mogao da verujem. Ne znam kako se to moglo dogoditi – rekao je svedok Martin Kastiljo.

Kako je naveo, tela su bila na kamenju ispod pristaništa, na mestu nezgodnom za prilaz – policiji je trebalo vremena da dođe do njih. Krupnija devojka je isplivala licem na dole, dok je sitnija, sa plavom kosom, ležala ispod, licem okrenuta na gore.

MASAKR U VRTIĆU: Žena isekla 14 mališana nožem (VIDEO)

Policija sumnja da su devojke, čiji identitet nije objavljen, zajedno izvršile samoubistvo.

- One su nedavno umrle – rekao je izvor iz policije za “Njujork dejli njuz”.

Uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.