UŽIVO: Đoković - Čilić (23.10)! Nema spavanja, igra Nole

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2015, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Čilić (23.10)! Nema spavanja, igra Nole

Srbijo, nema ti spavanja noćas, igra Nole! U polufinalu US opena, Đoković igra sa Marinom Čilićem, braniocom krune u Njujorku. U prethodnih 13 mečeva, Hrvat ne zna za trijumf, osvojio je samo pet setova, pa se nadamo da će najbolji teniser današnjice i 14. put da izađe kao pobednik. Ostanite uz portal VESTIONLINE ove noći i pratite iz gema u gem dešavanja iz "Velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jabuke".

Novak nije briljirao u dosadašnjem toku US Opena, ali je lako pobeđivao rivale, dok je Hrvat imao dva meča u pet setova. Čilić je propustio prvi deo sezone, zbog povrede, a najbolje partije u karijeri pruža upravo na poslednjem Grend slemu sezonu, koji je osvojio prošle godine.

Naš as ima jedan trofej iz Njujorka, onaj iz 2011. godine i sada želi i treći Grend slem u 2015. godini, posle Australijan Opena i Vimbldona. Đoković i Čilić su poslednji put odmerili snage u četvrtfinalu Vimbldona. Epilog dobro poznat, 3:0 za Đokovića. u drugom polufinalnom meču, sastaju se Švajcarci Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka.

Idemo, Nole, do nove pobede i finala!

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak "samleo" očajnog Čilića za finale!

Izvor: Mondo, 11.Sep.2015

Srpski teniser pokazao najbolji tenis u dosadašnjem toku US Opena i savladao indisponiranog Marina Čilića 3:0. U nedelju igra svoje šesto finale...Novak Đoković savladao je hrvatskog tenisera Marina Čilića u polufinalu US Opena rezultatom 3:0 (6:0, 6:1, 6:2) i u nedelju će igrati šesto finale...

Nastavak na Mondo...

UŽIVO: Đoković - Čilić (23.20)! Nema spavanja, igra Nole

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2015

Srbijo, nema ti spavanja noćas, igra Nole! U polufinalu US opena, Đoković igra sa Marinom Čilićem, braniocom krune u Njujorku. U prethodnih 13 mečeva, Hrvat ne zna za trijumf, osvojio je samo pet setova, pa se nadamo da će najbolji teniser današnjice i 14. put da izađe kao pobednik. Ostanite...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.