Kakav transfer- Iz BBC na čelu Njujork tajmsa

Izvor: Mondo, 15.Avg.2012, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav transfer- Iz BBC na čelu Njujork tajmsa

Direktor Bi-Bi-Sija (BBC) Mark Tompson postaće u novembru direktor i predsednik "NJujork tajmsa", objavio je ovaj list.

List pod čijim okriljem rade brojni regionalni dnevni listovi i veb sajtovi navodi da je Tompson "idealan kandidat" zbog iskustva u oblasti digitalnih medija na globalnom nivou.

Tompson (55) je saopštio da je uzbuđen zbog prelaska na novi posao, pošto "Njujork tajms", kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao, širi svoj globalan uticaj u digitalnoj formi.

On je postao generalni direktor Bi-Bi-Sija 2004. godine i od tada je odgovoran za televizijski, radijski i onlajn servis britanske nacionalne medijske kuće.

On je počeo karijeru na Bi-Bi-Siju 1979. godine kao producent, a 2002. godine je imenovan za direktora televizije "Kanal 4".

Bi-Bi-Si je početkom jula saopštio da će Džordž Entvistl zamijeniti Tompsona na položaju generalnog direktora 17. septembra.

Kompanija "Internešenel herald tribjun", koja je vlasnik listova "Njujork tajms" i "Boston gloub", prošle godine je ostvarila prihod od 2,3 milijardi dolara.

"Njujork tajms" nema direktora od kada se Dženet Robinson povukla sa te funkcije u decembru 2011. godine.

(Srna, foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor Bi-Bi-Sija na čelu Njujork tajmsa

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2012

NJUJORK - Direktor Bi-Bi-Sija Mark Tompson postaće u novembru direktor i predsjednik "NJujork tajmsa", objavio je ovaj list.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Bivši direktor BBC na čelu Njujork tajmsa

Izvor: Kurir, 15.Avg.2012

Mark Tompson je idealan kandidat zbog iskustva u oblasti digitalnih medija na globalnom nivou..NJUJORK - Bivši generalni direktor Bi-Bi-Sija Mark Tompson postaće u novembru novi direktor i predsednik kompanije "Njujork tajms", saopšteno je iz te firme...Njujork tajms, koji je jedan od američkih najprestižnijih...

Nastavak na Kurir...

Bivši direktor BBC na čelu New York Times

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Avg.2012

ADVERTISER-SERBIA.COM /  NJUJORK - Bivši generalni direktor BBC Mark Tompson postaće u novembru novi direktor i predsednik kompanije "Njujork tajms", saopšteno je iz te firme>>> (Ključne reči: Mark Thompson ; njujork tajma; štampani mediji; televizija; TV; sajtovi; digitalni mediji)

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Šef BBC-a na čelu Njujork tajmsa

Izvor: Akter, 15.Avg.2012

Direktor BBC Mark Tompson postaće u novembru direktor i predsednik Njujork tajmsa (New York Times)

Nastavak na Akter...

Ko je novi direktor Njujork Tajmsa

Izvor: S media, 16.Avg.2012, 16:06

Tompson (55), koji je bio čelu BBC-ija od maja 2004. godine, preuzeće dužnost u Njujork tajmsu u novembru...On će se koncentrisati na rast, elektronsku inovaciju i međunarodno širenje, dodaje se u saopštenju. Kompanija Njujork tajms ostala je bez generalnog direktora u decembru kada je otišla...

Nastavak na S media...

Ko je novi direktor Njujork Tajmsa

Izvor: Capital.ba, 16.Avg.2012

NJUJORK, Američki list Njujork tajms je objavio da će novi generalni direktor i predsjednik kompanije biti bivši generalni direktor Bi-Bi-Sija Mark Tompson. Tompson (55), koji je bio čelu BBC-ija od ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.