STRAVIČNA EKSPLOZIJA U NJUJORKU: Ima poginulih (FOTO) (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 21:33

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U NJUJORKU: Ima poginulih (FOTO) (VIDEO)

Eksplozija u Njujorku

Kuća u Bronksu eksplodirala je u plamenu i srušila se, kako prenose američki mediji jedna žena (77) je proglašena mrtvom na licu mesta, a najmanje devet osoba je povređeno, uključujući pet policajaca, rekli su zvaničnici.

Vatrogasci su reagovali u ulici Foks u blizini avenije Intervale u Longvudu nešto pre 11 sati ujutru usred izveštaja o eksploziji i urušavanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštio je FDNI.

Jedna 82-godišnja žena hitno je prevezena sa lica mesta u Linkoln medicinski centar u kritičnom stanju zbog udisanja dima, saopštila je policija.

Ukupno devet osoba, uključujući policajce, prijavljeno je da je povređeno oko 13.20 časova, saopštio je FDNI. Stepen njihovih povreda nije odmah poznat.

FDNY members are currently operating at a 2-alarm fire at 869 Fox Street in the Bronx. pic.twitter.com/gA9MjUxFMr

— FDNY (@FDNY) January 18, 2022

Do požara je došlo zbog eksplozije gasa, prenose mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija u stambenoj zgradi u Njujorku – poginula jedna osoba, najmanje sedmoro povređenih

Izvor: RTS, 18.Jan.2022

Jedna osoba je poginula, a najmanje sedam je povređeno nakon što se od posledica eksplozije gasa urušila zgrada u Njujorku. Vatrogasci i dalje gase požar u urušenoj zgradi, saopštila je vatrogasna služba. . Mediji prenose da je požar izbio nakon eksplozije gasa u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.