Izvor: RTS, 18.Jan.2022, 21:41

Eksplozija u stambenoj zgradi u Njujorku – poginula jedna osoba, najmanje sedmoro povređenih

Jedna osoba je poginula, a najmanje sedam je povređeno nakon što se od posledica eksplozije gasa urušila zgrada u Njujorku. Vatrogasci i dalje gase požar u urušenoj zgradi, saopštila je vatrogasna služba.
Mediji prenose da je požar izbio nakon eksplozije gasa u zgradi u Bronksu, a iz njujorške vatrogasne službe navode da se vatrogasci i dalje bore sa plamenom.

Najmanje sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osoba je povređeno, a preminula je 82-godišnja žena od posledica udisanja dima, preneo je NY1.
U bolnicu je, zbog udisanja dima, prebačeno i pet policajaca koji su u stabilnom stanju, navode iz njujorške policije.
Hospitalizovane su i dve žene, čije je stanje kritično. 
Gradski većnik Rafael Salamanka je objavio na Tviteru da je vatra izbila zbog eksplozije gasa i da je u toku akcija gašenja požara.
Na mestu požara u Bronksu nalaze se brojne gradske službe koje pomažu u sanaciji posledica eksplozije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Osam povređenih i jedna žrtva u Njujorku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2022

Najmanje jedna osoba je poginula, a osam je povređeno u eksploziji i požaru u Njujorku, saopštio je danas gradonačelnik Erik Adams...Rojters je prethodno preneo da je povređeno devet osoba, među kojima je i pet vatrogasaca...Prema navodima medija, eksplozija gasa izazvala je požar i urušavanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.