Prva žrtva u Briselu: Majku raznele bombe, bliznakinje preživele

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2016, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva žrtva u Briselu: Majku raznele bombe, bliznakinje preživele

Prva identifikovana žrtva terorističkog napada u Briselu je Peruanka Adelma Tapia Ruiz, Peruanka koja je živela u ovom gradu devet godina. Ona je sa svojim trogodišnjim ćerkama bliznakinjama krenula da poseti majku u Njujorku, kada su bombe eksplodirale na aerodromu u belgijskom gradu. Jedna njena ćerka je povređena, a njen muž i druga devojčica nisu zadobili bilo kakve povrede.

- Bila je veoma aktivna žena. I dalje sam šokirana onim što se desilo i trebalo bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je dugo vremena da poverujem da je to zaista moguće - rekla je jedna njena prijateljica.

Njenu smrt na Fejsbuku potvrdio je i njen brat.

"Veoma je teško opisati bol koji osećamo. Ova tragedija duboko je otresla moju porodicu, kada je moja sestra poginula u napada terorista koji nikada nećemo moći da razumemo", napisao je on.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva briselska žrtva " Peruanka majka bliznakinja

Izvor: B92, 23.Mar.2016

Brisel -- Peruanka Adelma Tapia Ruis je prva identifikovana žrtva bombaškog napada na aerodromu u Briselu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Perua...Ruis (37), koja je živela u Briselu, bila je na aerodromu sa svojim suprugom Kristofom Delkambeom, koji je Belgijanac, i četvorogodišnjim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.