Osaka posle povrede kolena: Igraću i ako mi doktori kažu da ne smem

Izvor: B92, 17.Avg.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osaka posle povrede kolena: Igraću i ako mi doktori kažu da ne smem

Šampionka US Opena Naomi Osaka povredila je koleno na meču sa Sofijom Kenin i veliko je pitanje da li će igrati u Njujorku.

Prva teniserka sveta je predala pri rezultatu 6:4, 1:6, 2:0 za Keninovu i Japanka je osetila da je za nju najsigurnije da preda meč jer se nije osećala najbolje.

Ona je po završetku meča otkrila šta nije bilo u redu sa desnim kolenom.

"Ne znam šta mi se dešava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa desnom nogom. Pomalo sam zabrinuta, nadala sam se samo da se neću povrediti pred sam početak US Opena. Moja tolerancija na bol je vrlo visoka, valjda zbog toga i nastavljam da igram mada ne bi trebalo", kaže Japanka.

Ona se ipak neće lako predati.

"Nije bilo sigurno za mene da nastavim meč. Brineme i to što postoji i taj procenat šanse da ne zaigram na US Openu. Posle svega, igraću verovatno čak i ako mi doktori to budu zabranili", poručila je Japanka.

US Open počinje 26. avgusta, Osaka brani trofej koji je osvojila prošle sezone u onom čuvenom finalu sa Serenom Vilijams, kada je Amerikanka napravila niz incidenata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

IGRAĆU I AKO MI DOKTORI ZABRANE: Šampionka US Opena pred početak takmičenja povredila koleno (FOTO)

Izvor: Kurir, 17.Avg.2019

Nastup šampionke US Opena Naomi Osake na ovom takmičenju je pod znakom pitanja jer je Japanka povredila koleno na meču sa Sofijom Kenin. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.