Izvor: Blic, 22.Apr.2024, 20:01

"OSUDILI SMO ZLOČINE" Vučić u Njujorku o Rezoluciji o Srebrenici: Ona neće zalečiti rane, već će produbiti tenzije na Zapadnom Balkanu

U sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku, stalna Misija Srbije pri UN danas je organizovala prijem za stalne predstavnike država članica UN. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se nakon sednice SB UN o Kosovu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Njujorku pozvao članice UN da glasaju protiv rezolucije o Srebrenici

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Njujorku da će usvajanje rezolucije o Srebrenici dovesti do novih tenzija na Zapadnom Balkanu, te pozvao članice Ujedinjenih nacija da glasaju protiv.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

VUČIĆ SE SASTAO SA AMBASADOROM UAE! Razgovor o Kosovu i Metohiji i Srebrenici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa stalnim predstavnikom Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN, Mohamedom Abushahabom u sedištu UN u Njujorku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.