Novi poraz Lejkersa

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2014, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Lejkersa

NJUJORK - U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Oklahoma je savladala Detroit sa 96:94, uz 28 poena Kevina Durenta, koji je odigrao tek treću utakmicu poslije pauze zbog povrede stopala desne noge.

Lejkersi su, pak, protiv Nju Orleansa doživjeli 16. poraz (87:104) u tekućem prvenstvu, i to na svom terenu, a opet je podbacio Kobi Brajant postigavši svega 14 koševa, uz šut iz igre 6-18.

Za razliku od Brajanta, u suparničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << timu veoma raspoloženi bili su Entoni Dejvis i Džru Holidej, koji su kombinovano ubacili 45 poena - Dejvis 23, a Holidej koš manje.

Ni sjenka prošlogodišnjeg tima nije ni Majami koji je izgubio od Memfisa sa 103:87. Povratak Lebrona Džejmsa u Klivlend definitivno je bio veliki udarac za prošlogodišnjeg finalistu plej ofa, što se najbolje ogleda u dosadašnjem skoru Majamija koji je ostvario tek devet pobjeda, uz 11 poraza.

Sa 25 koševa Dvejn Vejd bio je najefikasniji akter meča, ali ni on nije uspio da spriječi novi neuspjeh svog tima.

Na suprotnoj strani istakao se Džon Lojer koji je sa 20 poena imao najveći udio u 16. pobjedi Memfisa u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Rezultati:
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Košarka,   NBA

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.